حلواهایی زیبا برای تزئین سفره افطارتان
مواد لازم :
حلوا
نان میکادو : ۱ عدد
شکلات : 100 گرم
نکته :
برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه .
برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه .
دستور کار :
نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ).
نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ).
نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه .

مقداری ازحلوارو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامتحلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه .


با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کارحلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .


شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید .



با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید .



حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه .
با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین .

بعد با کاردک یا کفگیرحلوا رو به سینی منتقل کنید .

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com
مطالب پیشنهادی :
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :